Menü Bezárás

Az Agrár Vizsgaközpont a 2019. évi LXXX törvényben és a 12/2020. (II.7.) Korm. rendeletben meghatározott akkreditált vizsgáztatási tevékenység folytatására jött létre 2020. november 1.-én. A Nemzeti Akkreditáló Hatóság 2021. október 7-én NAH-12-0012/2021-es számon vizsgaközpontunkat nyilvántartásba vette.

Célunk, hogy a szakképzés és a piaci, gazdasági szereplők részéről felmerülő igényekre gyorsan és rugalmasan reagálva, professzionális vizsgaszervezéssel és lebonyolítással minél több jelentkező számára lehetővé tegyük a választott szakmai végzettség megszerzését, segítve őket céljaik elérésében és munkaerőpiaci lehetőségeik bővítésében.

A vizsgákat – akkreditált személytanúsító szervezetként – a Képzési és Kimeneti Követelményekben és a Programkövetelményekben (www.ikk.hu) meghatározott leírásoknak megfelelően fogjuk megszervezni, lebonyolítani. 

Az Agrár Vizsgaközpont az Agrárminisztérium hatáskörébe tartozó szakmák, részszakmák és szakképesítések vizsgáit szervezi és bonyolítja le az alábbi ágazatokban:

Az ágazat azonosító számaÁgazat megnevezése
05Élelmiszeripar
14Környezetvédelem és vízgazdálkodás
17Mezőgazdaság és erdészet

Javaslataikkal, kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

        Kovács Edit
vizsgaközpont vezető

Megszakítás